Het gezelligst Bowlen in Tilburg

Ontdek de bowlingbanen

Bekijk de bowlingbaan

Bowlingbaan

Bowlingbaan

De eerst bowlingbaan ontstond in 1875 in de Verenigde Staten. Al snel werd er een bowling organisatie opgericht, namelijk de Nationale Bowling Association. Na enige tijd kwam de bowlingbaan richting Europa. In Nederland heeft iedere gemeente onderhand een bowlingbaan. De ene bowlingbaan is puur voor recreatief gebruik, op een andere bowlingbaan worden professionele wedstrijden gespeeld.

Wist u dat een bowlingbaan bijna dagelijks van een laagje olie wordt voorzien? Dit om de bowlingbal meer en meer snelheid te geven. Waar een bowlingbaan vroeger voornamelijk uit hout bestond, is hij tegenwoordig ook vaak van kunststof.

Bowlingbaan bij De Voltage

Ook De Voltage heeft haar bowlingbaan. De bowlingbaan heeft een eigen thema. Zo is er Adventure bowlen, een bowlingbaan volledig in een jungle. Waan u door de slingerlianen en bamboe om bij de bowlinggrot terecht te komen. De kegels staan aan het eind van de bowlingbaan onder de grot klaar om daar u omgegooid te worden. Dit is een shorttrack lane baan, een baan waar extra precisie gevraagd wordt. Daarnaast heeft De Voltage nog een thema bowlingbaan. Deze baan is in volledig Cubaanse sfeer. Niet voor niets kunt u hier Cubaans bowlen. De hele sfeer ademt Cubaans, er is zelfs een echt Cubaans Café. Tijdens het bowlen kijkt u ook nog eens uit op de onder doorlopende kartbaan van De Voltage. Komt u dus lekker bowlen, of in het Café genieten van mensen die aan het bowlen zijn.

Bowlen met een arrangement

Bij De Voltage vind u ook meerdere arrangementen speciaal om te bowlen zoals:

  • Barrangement
  • Bowlen:Simple
  • Double Bowling Balls

Last minute deals bowlen

Bij bowlen zijn ook woensdag t/m vrijdag ruimte voor last minute deals. Dit zijn aanbiedingen die kort van te voren kenbaar gemaakt worden op het pagina van bowlen. Voor scherpe tarieven kunt u een bowlingbaan reserveren voor woensdag t/m vrijdag.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over bowlen en eten bij De Voltage? Of wellicht andere vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers zitten voor u klaar. Wanneer u een andere samenstelling van een arrangement wilt, of wellicht een andere volgorde, neem dan gerust contact met ons op, wij bedienen u graag op maat. Ook voor de beschikbaarheid van activiteiten kunt u gerust contact opnemen met Bowlen Tilburg.