Het gezelligst Bowlen in Tilburg

Ontdek de bowlingbanen

Bekijk de bowlingbaan

Bowling

Bowling

Bent u op zoek naar een leuk bowling uitje? Dan hebben wij het leukste aanbod voor u! Met onze meerdere bowling banen heeft u de keuze in welke sfeer u wilt bowlen. Wilt u in de Cubaanse sfeer bowlen of toch liever een avontuurlijk bowling avontuur? Het is het perfecte familie of vrienden uitje en voor feestjes is het ook zeker een aanrader!

Bowling bij de Voltage

Bij de Voltage hebben we de leukste bowling banen! Ga voor het spannende Adventure Bowling of het gezellige Cubaanse Bowling. Door de thema’s van de banen zult u een geweldige tijd hebben! Met het adventure bowling waant u zich in de diepe jungle tussen de wildernis. In de verte kunt u de kegels zien staan tussen de lianen door. Heeft u even een dorstlesser nodig? Het terras dat aangrenzend aan de bowlingbaan ligt geeft u een mooi uitzicht over de bowling banen waardoor je nog kan nagenieten van uw overwinning, of om gewoon mee te kijken met de andere spelers!

Naast deze avontuurlijke bowling baan hebben we ook nog een sfeervolle Cubaanse bowling baan Wie wilt er nou niet bowlen in Cubaanse sferen? U waant zich in Cuba door het sfeermakende decor. Heeft u honger? Dan kan u een hapje of drankje nemen bij het aangrenzende terras. Ook in de sfeer van Cuba kunt u uitkijken op de bowlingbanen. Maak er een gezellig dagje van samen met vrienden of familie!

Met deze leuke bowling avonturen is het natuurlijk ook leuk om een arrangement te nemen waarbij u onder het genot van bitterballen en een drankje de bowling banen kan betreden. Wanneer u de smaak te pakken hebt of een revanche wilt kunt u met het double bowling balls arragement een goede comeback maken! Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral even tussen het gehele bowling arrangement aanbod: arrangementen.

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar als u nog vragen heeft over bowlen Tilburg of informatie wilt over andere zaken binnen de Voltage! Neem gerust contact met ons op en wellicht kunnen we u verder helpen. Wilt u informatie over een kinderfeestje of een ander soort feest? Ook daar kunnen we u mee helpen! Wees niet bang om contact met ons op te nemen voor meer informatie.