Het gezelligst Bowlen in Tilburg

Ontdek de bowlingbanen

Bekijk de bowlingbaan

Bowlen

Bowlen

Een van de populairste activiteiten in Nederland is toch wel bowlen. Niet voor niets zijn er zoveel bowlingbanen te vinden in Nederland. Er zijn meer dan honderd centra alleen voor bowling. Daarnaast zijn er ook nog eens veel locaties waar bowlen één van de mogelijke activiteiten is. Ook zijn er tegenwoordig al hotels die bowlen aanbieden. Kortom, u zou overal kunnen gaan bowlen, maar bij De Voltage is bowling echt speciaal.

Bowlen bij De Voltage

De bowlingbanen bij De Voltage hebben ieder een eigen thema. Zo kunt u bijvoorbeeld Adventure bowlen en Cubaans bowlen. Bij Adventure bowlen waant u zich in een ware wildernis. Tussen het bamboe en slingerlianen liggen daar de bowlingbanen. De kegels staan aan het einde van de grot, klaar om daar u omvergegooid te worden. U kunt hier bowlen op een zo genoemde shorttrack lane. Een bowlingbaan waar extra precisie gevraagd wordt. Bowlen en eten kan bij De Voltage ook op de Cubaanse banen. De banen zijn in volledig Cubaanse sfeer, er zit zelfs een volledig Cubaanse Terras bij waar u heerlijk kunt ontspannen. Hier kunt u met een drankje, of misschien wel een echte Cubaanse sigaar, lekker genieten van de mensen die aan het bowlen zijn. Ook heeft u een mooi overzicht over de kartbaan die onder de bowlingbanen door loopt.

Bowling arrangementen

Voor de echte liefhebbers zijn er bowling arrangementen. Wilt u bijvoorbeeld lekker bowlen onder het genot van een portie bitterballen? Dat kan met het Barrangement. Daar krijgt u ook nog eens 2 drankjes bij! Heeft het eerste rondje bowling niet gewonnen? Geen probleem, met het Double Bowling Balls arrangement heeft u met 2x bowling een mooie kans op revanche. Bij dit arrangement zit ook een lekker portie bitterballen en 2 drankjes. Heeft u zin om uitgebreid te eten na het bowlen? Wellicht is dan het Bowlen Simple arrangement iets voor u. Dan heeft u voor 55 minuten een bowlingbaan en vervolgens lekker steengrillen. Kijkt u gerust even tussen alle arrangementen.

Neem gerust contact met ons op

Neem bij vragen over bowling bij De Voltage, of wellicht een andere vraag, gerust contact met ons op. Wellicht wilt u een andere invulling van een arrangement of een andere volgorde, wij willen u zoveel mogelijk op maat bedienen. Neem dus gerust contact op over de mogelijkheden. Onze medewerkers zitten voor u klaar!