Het gezelligst Bowlen in Tilburg

Ontdek de bowlingbanen

Bekijk de bowlingbaan

Bowlen Tilburg

Een dag vol met plezier: Bowlen Tilburg

Staat er een leuk familieuitje, groepsuitje met vrienden, vrijgezellenfeest of een personeelsfeest op uw planning, maar heeft u nog geen idee wat jullie gaan doen? Denk er dan eens aan om te gaan bowlen Tilburg bij De Voltage in Tilburg voor de leukste dagje uit in Brabant. Al jaren lang is bowlen een van de leukste groepsuitjes of het nou competatief is of voor de gezelligheid. Dit wordt vaak gespeeld in grote groepen, maar voor de liefhebbers kunt u ook gerust gezellig met zijn tweeën komen spelen bij De Voltage.

Kinderfeestje Tilburg: Bowlen Tilburg

Ook de kids worden niet vergeten en kan er altijd een bumper worden geplaatst bij de bowlingbaan, zodat de bal niet in de goot beland. Zo blijft het voor iedereen een leuk spelletje en kan jong en oud genieten van bowlen Tilburg. Zelfs zonder kinderen kan er altijd een bumper worden geplaatst en hier hoeft niet voor geschaamd te worden. Het meest belangrijke is immers een gezelig groepsuitje te hebben en dagje uit in Brabant.

Bowlen Tilburg bij De Voltage

Bij De Voltage zijn er twee verschillende thema ruimtes waar u kunt bowlen Tilburg en wordt bowlen net even iets anders en leuker. De eerste ruimte is de Adventure Bowling. Hierbij speelt u tussen het bamboe en slingerlianen en staan de kegels aan het eind van de grot klaar om omvergegooid te worden. De tweede ruimte is Cubaans Bowling. Hier kunt u bowlen in een mooie een feestelijke sfeer. Bowlen Tilburg bij De Voltage is niet meer zomaar bowlen. Het is een werkelijke beleving geworden.

Bowlen Tilburg arrangementen bij De Voltage

Voor een compleet dagje uit in Brabant kunt u ook Bowlen Tilburg combineren met de verschillende Bowling arrangementen bij De Voltage. Zo kunt u het combineren met lekkere hapjes, een diner, met een ander activiteit zoals karten of zelfs allemaal. U kunt zelfs een compleet programma op maat laten maken voor jullie groepsuitje bowlen Tilburg en eindigen met een knallend feest in een van de vele sfeervolle zalen.