Het gezelligst Bowlen in Tilburg

Ontdek de bowlingbanen

Bekijk de bowlingbaan

Bowlen en eten

Bowlen en eten

Wat is er leuker dan een avondje te gaan bowlen en eten? Bij De Voltage heeft u keuze uit 2 soorten bowlen: Adventure of Cubaans. Zo bevind u zich met Adventure bowlen in een ware jungle met slingerlianen en bamboe. Bij Cubaans bowlen bevind u zich in volledig Cubaanse sfeer met een heus Cubaans café. Wilt u lekker bowlen en eten? Mogelijke combinaties zijn:

  • Bowlen en eten: bowlen en steengrillen
  • Bowlen en eten: bowlen en diner
  • Bowlen en eten: bowlen buffet
  • Bowlen en eten: bowlen barbecue
  • Bowlen en eten: bowlen en pannenkoekenhuis

Arrangementen: Bowlen

Bij De Voltage vind u arrangementen speciaal om te kunnen bowlen en eten. Zo is er het Barrangement waarbij u onder het genot van een portie lekker een potje kunt bowlen. Daar krijgt u ook nog eens 2 lekkere drankjes bij. Met dit arrangement kunt u dus lekker een drankje doen, bowlen en eten. Dit is echter niet het enigste arrangement om te bowlen en eten. Bij het arrangement Bowlsen simple kunt u eerst lekker bowlen en eten van de steengril met lekker vlees, bijgerechten, sausen en frietjes. Voor de echte liefhebbers van bowlen en eten is er het Double bowling balls arrangement. Hierbij kunt u zelfs 2 keer bowlen, een mooie kans op revanche stel dat u er de eerste keer niet helemaal lekker in zat. Dit gebeurd allemaal onder een lekker portie bitterballen en 2 drankjes.

Kinderfeestje? Kom bowlen en eten

Ook het leukste kinderfeestje, mede mogelijk gemaakt door Let’s Party Kids kunt u bij De Voltage vieren. Bij het arrangement Kinderfeestje kunt u keuze maken uit uw eigen favoriete indoor activiteiten. Zo kunt u bij small, large en supersize kiezen voor de activiteiten bowlen. Het kindermenu met friet, snacks en 2 drankjes, om lekker te bowlen en eten heeft u voor slechts 4,50 euro.

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Heeft u vragen over bowlen Tilburg en eten bij De Voltage? Of wellicht andere vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers zitten voor u klaar. Wanneer u een andere samenstelling van een arrangement wilt, of wellicht een andere volgorde, neem dan gerust contact met ons op, wij bedienen u graag op maat. Ook voor de beschikbaarheid van activiteiten kunt u gerust contact met ons opnemen. Houd u ook de pagina van bowlen in de gaten? Er zijn speciale last minute deals om voordelig te kunnen bowlen bij De Voltage.